9 Haziran 2011 Perşembe

3 Favori Nars Allığı !

Allık kullanmayı sevmeyen, abartı bir görünüm oluşturduğunu düşünen benim favori allıklarım Nars Gina, Orgasm Peachy Pink ve Orgasm. Super Orgasm da var ama onun içinde hayvan kadar sarı sarı simler olduğu için ancak düğünlerde kullanılabilir bence. Ama fazla uygulamıyorsanız sorun değil.
Orgasm Peachy Pink'ten başlayalım.
Bütün ünlülerin vazgeçilmezi olan bu allık bizi dokusuyla kendisine sevdirdi. Güçlü pigmentleri var ve kolay uygulanıyor. Bu allığı kullandığım zaman herkes bana allığımı soruyor. Benimkinin rengi Peachy Pink çünkü pembe mi şeftali mi karar veremeden almıştım. İkisinin ortasında bir renk, şeftali tonu mu pembe tonu mu daha fazla ayırt edemiyorum ben. Bu arada Nars Orgasm'ın parlatıcıları da mevcut ama onları fotoğraf makinem gelince Nars bronzerlarıyla birlikte güzelce bir swatch yapıcam. 
Orgasm ise Orgasm serisinin klasik ürünü ve peachy pink'ten daha şeftalimsi. Pembe alt tonlu şeftali diyebilirim. Doku özelliği tabi ki Peachy Pink'le aynı.
Nars Gina ise o kadar popüler bir allık değil ama şeftali tonu allık isteyenler kesinlikle bir gözatmalı. Tam şeftali tonunda, mat ve elmacık kemiklerine uygulandığı zaman yüz rengini açıyor, aydınlatıyor. Az uyguladığınız zaman şeftalimsi nude bir ton ortaya çıkıyor ve bayılıyorum bu allığa.. Pigmentasyonu çok güzel ve uzun süre kalıcı. Bu allığın adı "Perfect Peach" falan olabilirmiş aslında. Favoriii!

Son resim ise Gina :)








2 yorum:

  1. bir de fiyatlarına bakalım bu güzellerin.

    Eline sağlık kuzum.

    :)

    YanıtlaSil
  2. Çok iyi hatırlamıyorum ben yurtdışından almıştım sanırım, ama hepsi ortalama 60 lira olması lazım :) Emin değilim o civarlardadır, teşekkürlerr :)

    YanıtlaSil