6 Ekim 2011 Perşembe

♡ Alışveriş / Haul ♡


Minik bir Watsons alışverişinden aldıklarımı paylaşmak istiyorum :) Daha sonra uzun süre kullandığım ürünler için post hazırlayacağım :)

Innova Dermocare Sebum Control Tonik: Bunu aslında Watsons'tan almadım ama yine bugün aldım ve eklemek istedim :) Parlama problemim var bu aralar ve Nedu Kozmetik'e uğradığımda aslında daha önce tanıttığım Skindinavia makyaj sabitleyicim malesef bittiği için (çooooook üzgünüm) yeni bir makyaj sabitleyici almayı düşünüyordum. Çünkü makyaj sabitleyiciler genelde parlamayı önlüyorlar. Neyse, görevli bayan parlamamın tonik kullanmamamdan kaynaklandığını söyledi, bana bu pudralı toniği önerdi. Hoppp, kaptım ben de :D 3-4 gün sonra post hazırladığımda bu ürün hakkında çok iyi şeyler söylemeyi umuyorum...

Flormar Nail Care Oje Kurutucu Cila: Sevmedim, sevmedim, sevmedim. Ojenin kurumasını ancak 1 dakika falan hızlandırdı herhalde. Cilayı geçtiğinizde ojenin üzerindeki kusurları kapatıyor gibi görünüyor ama kuruyunca o çizikler geri geliveriyor. Gereksiz bir ürün, hiç memnun kalmadım.

Charles Worthington Frizz Smoothing Conditioner: Saçlara doğal bir parlaklık kazandırmak, kabarıklığı azaltmak için üretilmiş bir jel. Açıkçası Watsons'ta ya da başka bir yerde ilk defa gördüm bu ürünü. Fiyatı sadece 99 kuruştu, inanamadım. Orada küçük bir deneme yapıp beğenince denemekten zarar gelmez diyerek hopp kaptım bu ürünü de :)) Çok güzel kokuyor, kabarıklığı tam da istediğim gibi azaltıyor (ki benim saçım muhteşem kabarık ve gürdür.). Ne diyebilirim ki, harika bir ürün. Tek kötü yanı bu üründen sonuç almak için avcunuzun çeyreği kadar bir şey kullanmanız gerekiyor yaklaşık. E bu da bence baya bir fazla. Olsun, ne olur ki diyorum ve bunu kullanmaya devam ediyorum. Gerçekten çok beğendim :)
Not: Bu ürünü saç diplerime kullanmıyorum.

Dove Invisible Dry Koltuk Altı Stiği: Çok terleyen bir insanım ama koltuk altına hiçbir stik kullanmıyordum nedense. Bu ürünü denedim. Kupkuru, tek diyebileceğim bu :)) Memnun kaldım.

Eveet, işte bu kadar. Watsons taraklarını çok beğeniyorum, diyebileceğim başka bir şey olmadığı için ayrı bir açıklama yapmadım.Toniğin ise postunu en geç 1 hafta sonra hazırlayacağım :) Kullandığınız ürünler varsa yorumlarınızı bekliyorum, özellikle de tonik için...

Küçük Bir Not...

Tuzlu havlu maskesi işe yaradı ve sabah kalktığımda dünden kalma yaralarımın çok daha iyi durumda olduğu barizdi. Devam edeceğim :)

Estee Lauder Pleasures??!


Bu parfümümü yaz için çok hoş olacağını düşünerek almıştım. Çünkü biraz tatlı, biraz çiçekli, değişik bir kokusu var, hem de bunaltmıyor. Kokusu çok da hoş gerçekten ama bu parfümle tek problemim kalıcı olmaması. Sıktığınız anda uçup gidiyor sanki. Düşünsenize, gün içinde kimse kokusunu almayacak parfümünüzün. Aaah ah, keşke kalıcı olsaydın parfüm. Bu arada benimki serinin Delight ürünü :) Bitirmeye çalışıyorum, hele bir bitsin Armani Code'a ya da Burberry'ye geri döneceğim :)

Kurdelesi de vardı ama önce düştü, sonra kayboldu :(

5 Ekim 2011 Çarşamba

Tuzlu Havlu Maskesi!



Evet, bu ismi maskeme şu an koydum. Neyse, o önemli değil :D Şimdi size bu harika maskenin yapılışını ve yararlarını anlatmak istiyorum. Tuz ve suya ihtiyacınız var, bir de havluya. Tencere ve ocağa da ihtiyacınız var ama ısıtmadan da yapabilirsiniz bu maskeyi :) Evet, önce tenceremize suyumuzu ve tuzumuzu istediğimiz ölçülerde koyuyoruz. Tuzu ne kadar koyarsanız maskemiz o kadar etkili olur. Sonra ikisini karıştırarak ısıtıyoruz ve tencereyi ocaktan alıyoruz. Havlumuza ağız ve göz için delikler açıyoruz ki havluyu yüzümüze sabitlediğimizde sıkıntı çekmeyelim. Sonra havluyu karışıma batırıyoruz, sonra sıkıyoruz ve yüzümüze sabitliyoruz. 10 dakika veya daha fazla bekletiyoruz ve sonra sonucu görüyoruz :)


Benim için ilk yapışta etkisini gösterdi. Havluyu yüzümden çektiğimde çok mutluydum :D Yüzüm tamamen matlaşmıştı, lekelerin görünüşü hafiflemişti (şu an akneyle ilgili ciddi problemlerim var:( ) ve cildim sıkılaşmıştı. Tavsiye ediyorum yararını göreceksiniz. Haftada 3-4 kere yapmanın yüzünüzü tertemiz yapıcağını düşünüyorum.

Tuzun cilde yararları ile ilgili birçok hikaye dolanıyor internette. Size bir tanesini anlatayım; bir kız piercing'inin burnunda oluşturduğu yarayı iyileştirmek için burnunu tuzlu suya batırıyormuş. Bir süre sonra kızın burnunu tuzlu suda beklettiği taraftaki bütün siyah noktaların kaybolduğunu, tertemiz bir görünüm aldığını görmüş :)
Yapmaya devam ediyorum kesinlikle. Yalnız yüzümü biraz kızarttı her maske gibi. Dışarı çıkmadan önce yapmayın :)