5 Temmuz 2011 Salı

Skindinavia No More Shine Sprey

 

Sabah okula, ondan sonra dersaneye giden birisi olarak makyajımı silip tekrar yapmaya zamanım olmuyor maalesef. Nedense ne primer’lar deniyorum, onlar bile makyajımı tutmuyor. Gün sonunda yüzüm parlıyor, fondöten pul pul olup akıyor, göz kalemi göz altına akıyor, rimel dökülüyor, pudra soyuluyor, vs diyenler için var bu sprey. En yağlanan ciltlerin bile yağlanmasını tamamen önlüyor, parlamasını engelliyor. Özellikle karma ve yağlı ciltler için öneriliyor. Hatta bu ürünün farklı adları olan versiyonları var, ama No More Shine isimli olan sadece parlayan ciltler için. Makyaj altına ve makyajdan sonra 2-3 fıs sıkıyorum, makyajım daha canlı, daha taze, daha mat, ve sonsuza kadar (!) kalıcı oluyor. Ayrıca sıktığınızda yüzünüze o kadar güzel bir his veriyor ki anlatamam! Birkaç saniye sonra da tamamen kuruyor ve hazırsınız. Kullandığınız makyaj malzemesini de baya bi azaltarak makyaj bazı görevi görmüş de oluyor. Ben 3. Şişemi kullanıyorum şu an, düşünün artık. Fiyatı ise 60 lira, ama 100 lira olsa yine değer diye düşünüyorum :)

Dipnot: Çay ağacı yağının bende beyaz nokta yaptığını farkettim! Hem de her sabah uyandığımda beyaz başlı sivilceler görüyordum yüzümde! HER SABAH. Hemencecik kullanmayı kestim ve ertesi gün sağlıklı bir ciltle kalktım sonunda. Bir daha kullanmayacağım, ama sizde aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum. :( Bu arada vazelinin E ve A vitaminli nemlendiricisini aldım, onunla beraber Neutrogena'nın pembe greyfurt serisinin swatch'ı da yakında geliyor (:

En yukarıdaki resimde bu serinin diğer ürünlerini de görebilirsiniz :)

4 yorum:

  1. tatlım çok tşk ederm :) bu sabitleyiciyi her yerde görüyordum ama kullanan bulamıyordum..Çok iyi olduğu söyleniyor bloglarda 16 saat tutuyormuş makyajı hang ürünle yapılırsa yapılsın :)

    YanıtlaSil
  2. Rica ederim tabii ne demek :) Makyaj gurularından öğrenmiştim zaten ben de bu ürünü. Youtube'da juicystar07'nin matte foundation routine videosunda kullanımını görebilirsin mesela. Evet öyledir 16 saatten fazla tuttuğu da oldu bende :)

    YanıtlaSil
  3. merhaba ;

    ben de skindinavia no more shine ı alınacaklar listeme eklemiştim. bakalım senin kadar memnun kalacak mıyım :p

    http://bakimliyimbakimlisinbakimli.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Eminim kalırsın canım, makyaj altına da kullanmayı unutma :)

    YanıtlaSil