30 Ekim 2011 Pazar

Flormar Perfect Coverage Concealer

Çabucak bir post hazırlamak istedim, çünkü sırada birkaç ürünüm daha var tanıtacak :)
Şimdi, ben bu likit kapatıcının göz altları için olduğunu bile bile lekelerimin üzerinde kullanıyorum ve hiç sorun yaşamıyorum. Çok lekelerim var ama başka hiçbir kapatıcı veya fondöten KULLANMIYORUM ve herkes beni pürüzsüz lekesiz bir cilde sahip olarak bilir. İşte sırrım bu kapatıcı :))) Lekemin üstüne çokkk minnacık bir nokta koyup parmaklarımla dub hareketi yapıyorum (yani pat pat diye vurarak dağıtıyorum :D) ve kapatıcının orada olduğu belli olmayana kadar bu işlemi devam ettiriyorum. Sonunda tamamen doğal gözüküyor ve lekeyi de tamamen kapatmış oluyorum. Ve ben, çok sivilceli ve lekeli ciltli bir insanın bile fondöten kullanmaya ihtiyacı olmadığını kanıtlayan insanım, kesinlikle :D
Ürüne gelincee, benim kullandığım renk Ivory ama bu renk bana çokkk az koyu gelebiliyor bazen. Bembeyaz görünmemek için bu rengini aldım (eskiden de 1 kere kullanmıştım ve o zaman en açık rengini almıştım) ama problem değil o kadar da belli olmuyor. Aslında renginin tam uyduğunu söyleyebilirim.
Yapısı likit yani sıvı ve tam kıvamında bence. Kalıcılığına 10 üzerinden 6-7 puan verebilirim. Ama ben biraz sonraki postumda da göreceğiniz gibi makyaj bazı kullandığım için 7-8 saat aynen kalıyor yüzümde. Kokusu Flormar'ın cilt makyaj ürünleri gibi kokuyor, çok rahatsız edici veya çok kokusuz değil. Kapatıcılığı fevkalade. Sorularınız varsa, yanıtlarım artık kendimi bu ürünün uzmanı gibi hissediyorum nedense :D Çok uzun bir süredir her gün aralıksız kullanıyorum çünkü.
Ama göz altlarıma kapatıcı kullanmadığım ve bu ürünü göz altıma hiç sürmediğim için göz altı bölgesi hakkında yorum yapamayacağım. Söylediğim şeyler sadece leke ve sivilceler, kızarıklıklar üzerinde kullanmak isteyenler için geçerli :)
Görünüşü ise şöyle;


2 yorum:

  1. cnm ben unv yıllarımda satıcı bayanın ovgu dolu sozlerıne kanıp almıstım bundan. tek güzel özelliğinin büyük boyutta oldugu için uzun sure gıtmesı oldugunu soyleyebılırım :) bunun dısında sıradan bır kapatıcı gıbı geldı bana. bir kez goz altımda kullanmayı denedım, cizgi cizgi oldu, vazgectım :) senın de kullandıgın gıbı , ben de onceden var olan hafıf lekelerım uzerınde kullandım. kapatıcılıgı guzel ama sabıtleyıcı olmadan kalıcılıgı cok cok az :)

    YanıtlaSil
  2. Evet haklısın canım ama ben altına Pastel'in makyaj sabitleyicisini kullanıyorum çok sorunlu bölgelerimi bile tek başına hallettiği gibi gün sonuna kadar da kalıyor yerinde :)

    YanıtlaSil